Hjem Virksomheden Jobsøgning Kandidat Zone Kunde Tjenester Nyheder Events Kontakt Os

Vores Etos

Shaw Energy Recruitment Limited er en vedvarende energi rekruttering virksomhed af ren generation med fokus på alle sektorer inden for vedvarende energi. Det er SERs strategiske mål at producere de allerbedste kandidater til kundeprojekter i mere end 10 lande i løbet af de næste fem år.

Vision

At blive anerkendt som en førende vedvarende energi rekruttering virksomhed, der leverer omkostningseffektivvedvarende energi rekruttering job og løsninger, tjener kandidater, konsulentvirksomheder, EPC’er, IPP’er og producenter.

Mission

SER er en EU baseret virksomhed med fokus på at rekruttere erfarne kandidater inden for ren energi til vores kunder, der prioriterer bæredygtighed, lave kulstofemissioner og minimum spild for at beskytter værdifulde ressourcer, miljøet og planeten.

Strtegisk Hensigt

At være en førsteklasses, profitabel, uafhængig leverandør afvedvarende energi rekruttering løsninger. At blive dette ved at støtte projekter på steder, hvor der er behov for energi, og hvor støtte er ydet af staten, elselskaber og kommercielle interessenter.

Diversitet

Vi tror på og støtterdiversitet i vores valg af mennesker og partnere, og vi opfordrer diversitet på tværs af vores værdikæde.

Excellence

Vi er ledende tænkere, som løbende lærer og innoverer. Vi tror på og støtter produktivitet, innovation og service til alle kandidater og kunder.

Integritet

Vi opererer med de højeste moralske og juridiske standarder. Vi handler vores folks, vores kandidaters, kunders og samfundets bedste interesse.

Lederskab

Vi inspirerer, styrker, aktiverer og motiverer vores folk til at leve op til deres fulde potentiale. Vi tilbyder vedvarende energi rekruttering lederskab ved spørgsmål, der kræver indsigt, vision samt dyb analytisk og strategisk tænkning.

Shaw Energy Recruitment Limited er en vedvarende energi rekruttering virksomhed af ren generation med fokus på alle sektorer inden for vedvarende energi rekruttering. Vi tror på og støtterdiversitet i vores valg af mennesker og partnere, og vi opfordrer diversitet på tværs af vores værdikæde.