Hjem Virksomheden Jobsøgning Kandidat Zone Kunde Tjenester Nyheder Events Kontakt Os

Vores Virksomhed

Shaw Energy Recruitmenter banebrydende inden forvedvarende energi rekrutteringog dedikeret til vores kandidaters succes. Hvis du overvejer en karriere inden forsolenergi job, vindenergi job, vandkraft job og biogas job energimarkederne, så er SER her for at hjælpe dig med at finde dig den perfekte vedvarende energi karriere løsning.

  • Over 10 års erfaring på markedet for vedvarende energi rekruttering
  • Specialiseret i alle vedvarende energi rekruttering sektore
  • Erfarent team afvedvarende energi rekruttering konsulenter verden over
  • Arbejder globalt sammen medvedvarende energi projekteriNordamerika, Latinamerika, Europa, Afrika, Mellemøsten and Asien
  • Arbejder Aktivt med anerkendte konsulentvirksomheder, EPC'er, IPP’er og Producenter

Professionel & Personlig

Hos SER er vi stolte af at kunne tilbyde en professionel og altid personlig vedvarende energi rekruttering tjeneste, hvor du kan være sikker på, at dine vigtige karriere forandringer og udfordringer vil blive ansvarligt behandlet. Voresvedvarende energi rekruttering konsulenter og landsledere arbejder som et team for at levere service af den ekstraordinære kvalitet, du fortjener i din friske vedvarende energi jobmulighed.

Vidtrækkende Muligheder

Vi tilbyder muligheder, som spænder fra alle niveauer af vedvarende energi projekt ledelse, salg og marketing, teknik ekspertise, produktion og F&U, samt stillinger af direktør niveau inden for alle vedvarende energi sektorer.

Den Globale Løsning

SER er en global og personlig nøgle til verdens vedvarende energi job marked. Vi opererer i øjeblikket lokalt i Nordamerika, Latinamerika, Europa, Afrika, Mellemøsten og Asien. Vores vedvarende energi job muligheder er foranderlige og flyder med strømmen af nye vedvarende energi projekter i hele verden, så registrér dig hos SER i dag for at sikre, at du ikke går glip af den perfekte nye mulighed.