Hjem Virksomheden Jobsøgning Kandidat Zone Kunde Tjenester Nyheder Events Kontakt Os

Europa VedvarendeEnergi Job & Projekter

Det europæiske energimarked forventes at vokse dramatisk med de nye europæiske vedvarende energi mål på 20% i alle EU-lande fra 2020, og 27% vedvarende energikilder fra 2030. SER, som samarbejder med nogle af Europas største energiselskaber og har en omfattende kandidat databasesom inkluderer hele Europa, fører an på markedet for europæiske vedvarende energi job, og kan prale af diverse succesfulde kandidatplaceringer i alle solenergi job Europa, vindenergi job Europa, vandkraft job Europa og biogas job Europa.

Til Kunder

Hvis din organisation kræver ideelle kandidater og har behov for professionelle europæiske vedvarende energi rekruttering tjenester, så har SER nok vidtrækkende ressourcer og erfaringer inden for Europa vedvarende job sektoren til at levere de perfekte kandidater til dinesolenergi, vindenergi, vandkraft og biogas vedvarende energi job i Europa.

Til Kandidater

Hvis du er en kandidat, der vil gøre karriere på det europæiske vedvarende energi marked, og søger vedvarende energi job i Europa, så står SER klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en professionel & personlig søgetjeneste for europæiske energi job og dermedsørge for, at dine karriere udfordringer og bekymringer på vores skuldrer. For dine behov er de vigtigste og centrale elementer i vores virksomhed. Vores konsulenter og landsledere arbejder som et team for at levere service af den ekstraordinære kvalitet, du fortjener i din friske Europæiske vedvarende energi karriere.

Europæiske Vedvarende Energi Vækst & Forventninger

Imens alle EU-lande stræber efter at opfylde deres mål for vedvarende energi i 2020 og 2030, vil energiselskaber lancere nye og udvide eksisterende EU vedvarende energi projekter for at opfylde disse mål. EU vedvarende energi projekter bliver nødttil at vokse,for at vi kan producere 27% af vores energi fra vedvarende energikilder i 2030.

I øjeblikket befinder hovedparten af verdens offshore vindprojekter sig i Europa, i de nordiske og irske have samt Østersøen. Med EØS-måleneforventes EU offshore vindenergi kapacitet at vokse hurtigst, med stigning til17 gange større mellem 2010 og 2020.

Samtidig forventes nyere vedvarende energi teknologier, såsom koncentreret solenergi, også at vokse til mere end 11 gange størrelsen i henhold til forudsigelserne. Europæiske lande forventes også markant at øge solcelleenergi og pålandsvind i det næste årti, hvor pålandsvind forventes at blive fordoblet og solcelleenergi kapaciteten at tredoble i samme periode.

SER arbejder side om side med de europæiske energiselskaber, holdes opdateret med alle nye EU vedvarende energiprojekter, og befinder sig i spidsen for europæiskevedvarende energi rekruttering, for at sikre, at vi kan opfylde eventuelle personalebehovforsolenergi job Europa, vindenergi job Europa, vandkraft job Europa, biogas job Europa.

Vores Europæiske Kunder & Projekter:

UK:

Soventix Gmbh

Sonnedix UK Services Limited    

Tyskland:

ET Solutions AG

Soitec GmbH

Soventix GmbH

Innovative Wind Concepts GmbH

Delta Energy Systems (Germany) GmbH 

Spanien:

Abeinsa EPC / Abengoa Solar

Abeinsa Ingeniería y Construcción Industrial     

Norge:

Statkraft Norfund Power Invest A/S    

The Netherlands:

Hanergy Solar Power (Netherlands) B.V.   

Vidtrækkende Muligheder

SER er specialist i vedvarende energi rekruttering Europa og tilbyder de seneste EU vedvarende job. Vi harenorm erfaring på tværs af hele det europæiske vedvarende energi markedsamt indgående kendskab til nicheområder, herunder solcelleanlæg, solvarme, vindenergi, vandkraft og biogas sektorerne. Vi leverer EU energi job muligheder lige fra alle niveauer af due diligence rådgivning, projektledelse, salg & marketing, teknik ekspertise, produktion, F&U og stillinger af direktør niveau.

Med dine vigtige karrieremål i baghovedet vil SER konsulenter matche de bedste muligheder med dine skræddersyede færdigheder og erfaringer. Vi er kendt for vores professionelle og personlige servicekvalitet. Vores europæiske vedvarende energi rekrutteringkonsulenter har en veletableret evne til at tilbyde de mest eftertragtede permanente, kontraktbundne eller ledende muligheder. Vi arbejder lidenskabeligt for at finde den helt perfekte mulighed til dine faglige kompetencer og erfaringer og for at sikre dig en professionel og smidig overgang til din nye arbejdsplads.

Den Globale Løsning

En global og personlig nøgle til verdens vedvarende energimarked. Vi opererer i øjeblikket lokalt i Europa, Nordamerika, Latinamerika, Asien, Afrika og Mellemøsten. Vores vedvarende energi job i Europaer foranderlige og flyder med strømmen af nye Europæiske vedvarende energi projekter, så registrér dig hos SER i dag for at sikre, at du ikke går glip af den perfekte nyekarriere.